Cauta
  
Meniu

Acasa
Servicii Veterinare
Cosmetica si Frizerie
Pet Shop
Sfaturi Utile
Articole
Link-uri Utile
Anunturi
Adauga anunt
Contact
Povesti cu happy-end

Aboneaza-te la newsletterul Daisy Vet
Nume:
E-mail:

Banere
Pet Shop


     In cadrul Pet-Shopului nostru gasiti produse specializate pentru
                                                               animalutele dumneavostra  de companie!

              Fie ca aveti un catelus sau o pisicuta , un canar sau o broasca testoasa consilierii nostri va vor ajuta cu sfaturi atat in privinta mancarii in functie de talia sau varsta animalutului cat si in functie de sensibilitatile acestuia....
   Personalul specializat va poate orienta in stabilirea unei diete corespunzatoare din punct de vedere nutritional cat si calitativ, precum si in alegerea accesorilor hamuri, zgarzi, custi de transport, s.a.
  In cadrul Pet-Shop-urilor Daisy gasiti produse profesionale pentru cosmetica sampoane Pet Show Hairdresser  sau Vivog produse  si atestate in Uniunea Europeana precum si alte accesorii pentru cosmetica veterinara(perii, descalcitoare,fulminatoare, etc)
 Diversitatea jucariilor ne ajuta sa consumam energia prietenilor nostrii cat si cu primele lectii de dresaj datorita produselor Major Dog.
Pentru pisicute avem o gama diversa de sisaluri simpe sau etajate, jucarii pentru masaj si cel mai  important recompense de cea mai buna calitate.
Sa nu credeti ca hamsteri,porcusorii de guineea sunt uitati... pentru ei avem casute ,recompense si mancarica cu multe vitamine!!!
Perusul tau va fii incantat atunci cand ii vei duce acasa suplimentele ce il ajuta in vorbire sau jucarii ce il ajuta in acrobatii.Acesorii sunt atat pentru broscute testoase,pesti exotici ,veverite,sinsila ,porcusori de guineea.

Pentru a te putea convige de toate acestea te asteptam in cadrul pet-shop-urilor noastre din    
Bd.Alexandru Serbanescu nr 34 in cadrul Clinicii Daisy-Vet Aviatiei sau Bd Ficusului nr 10 C in cadrul Clinicii Daisy-Vet Baneasa.

Se pot comanda  telefonic mancarica ,diete,jucari,sisaluri,casute exterior pentru catei,usite,genti,hainute,custi de transport,produse pentru igiena animalutului,produse de curatenie,sisaluri,castroane,patuturi....
Va rugam sa sunati la nr de tel 021 2333714  Daisy-Pet Aviatiei sau 021 2327214  Daisy-Pet Fiscusului !
Puteti comanda si online
www.daisy-medical.ro/produse-pet-shop-27 sau www.cosmetica-veterinara.ro/ pentru produse cosmetice profesionale.
Daisy-Vet Aviatiei
                   
Daisy-Vet Baneasa


Produse :


despre noi     |     contact     |